Beleidsplan

Lees meer

Strand

NOV-Connect wordt NOV-Events

Een nieuw team en een nieuwe naam! 

 

NOV-Events staat garant voor leerzame en inspirerende netwerkbijeenkomsten voor alle NOV leden (jong & oud) die via te gekke groepsactiviteiten, trainingen of workshops contacten willen versterken en nieuwe contacten willen leggen.

 

Door het vertrek van Geraldine van der Deijl en Dave Beck bij NOV-Connect is Monica Issac aangetrokken om het bestaande team van Linda Janmaat te versterken als vrijwilligster. Onze hartelijke dank gaat uit naar Geraldine en Dave, die zich de afgelopen jaren hebben ingezet om deze actieve bijeenkomsten te organiseren. 

 

Linda en Monica hebben een nieuwe inhoud en aanpak voor 2020 gemaakt. De zes gevarieerde evenementen die op het programma stonden, zijn helaas als gevolg van corona geannuleerd. De pijlen worden gericht op 2021.

 

Het worden superleuke en gezellige netwerkbijeenkomsten die zorgen voor verbinding d.m.v. een intensievere en actieve kennismaking. Wij zijn ervan overtuigd dat netwerken tijdens een activiteit zeer doeltreffend is, doordat je elkaar op een andere manier leert kennen. Bedrijfsbezoeken, cultuur, historie en sport & spel vormen vaak een onderdeel en hierbij kunnen ondernemers die lid zijn in de schijnwerpers worden gezet.

 

De events worden tegen kostprijs aangeboden door NOV-leden die zich willen profileren. Vrijwel altijd zijn de drankjes en een diner inbegrepen bij de activiteiten. Als u iemand kent die nog geen lid is en een lidmaatschap overweegt; introducees zijn van harte welkom, uiteraard ook uit Noordwijkerhout en de Zilk. 

 

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van NOV-Events,


Monica Issac en Linda Janmaat


Even Voorstellen... Monica van Team NOV-Events

Even Voorstellen... Linda van Team NOV-Events