NOV-Connect wordt NOV-Events

Een nieuw team en een nieuwe naam! 

 

NOV-Events staat garant voor leerzame en inspirerende netwerkbijeenkomsten voor alle NOV leden (jong & oud) die via te gekke groepsactiviteiten, trainingen of workshops contacten willen versterken en nieuwe contacten willen leggen.

 

Door het vertrek van Geraldine van der Deijl en Dave Beck bij NOV-Connect is Monica Issac aangetrokken om het bestaande team van Linda Janmaat te versterken als vrijwilligster. Onze hartelijke dank gaat uit naar Geraldine en Dave, die zich de afgelopen jaren hebben ingezet om deze actieve bijeenkomsten te organiseren. 

 

Linda en Monica hebben een nieuwe inhoud en aanpak voor 2020 gemaakt. Dit worden zes gevarieerde events, waaronder ook nieuwe plannen voor de haringparty.

 

Het worden superleuke en gezellige netwerkbijeenkomsten die zorgen voor verbinding d.m.v. een intensievere en actieve kennismaking. Wij zijn ervan overtuigd dat netwerken tijdens een activiteit zeer doeltreffend is, doordat je elkaar op een andere manier leert kennen. Bedrijfsbezoeken, cultuur, historie en sport & spel vormen vaak een onderdeel en hierbij kunnen ondernemers die lid zijn in de schijnwerpers worden gezet.

 

De events worden tegen kostprijs aangeboden door NOV-leden die zich willen profileren. Vrijwel altijd zijn de drankjes en een diner inbegrepen bij de activiteiten. Als u iemand kent die nog geen lid is en een lidmaatschap overweegt; introducees zijn van harte welkom, uiteraard ook uit Noordwijkerhout en de Zilk. 

 

SAVE THE DATE 2020

29 jan 2020: Samen de keuken in! Network Cooking bij ‘De Kookerij’
25 mrt 2020: Teambanding: Het leukste & muzikaalste netwerkevent ever!
14 mei 2020: Bollenstreek Business Voetgolf toernooi met creatieve holes
  juni 2020: Haringparty (datum volgt nog)
23 sep 2020: Solextour! Langs uw onderneming?
25 nov 2020: Apenkooien voor volwassenen

 

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van NOV-Events,


Monica Issac en Linda Janmaat


Even Voorstellen... Monica van Team NOV-Events

Even Voorstellen... Linda van Team NOV-Events