NOV Nieuws

Even voorstellen... Monica van Team NOV Events

Monica Issac van NEXclusive Events, Meetings & Incentives

 

Monica Issac van NEXclusive Events, Meetings & Incentives
 

Na jaren bij vooraanstaande Travel-, Event- en communicatie buro’s onvergetelijke belevenissen te hebben geproduceerd voor de corporate markt deed zich de kans voor om in 2014 voor mijzelf een Event & Travel Marketing buro te beginnen. We hebben inmiddels in binnen- en buitenland unieke events, onderscheidende groeps- & incentive reizen, inspirerende seminars, zakelijke meetings en te gekke teambuildings- & bedrijfsuitjes, gala’s, netwerk events en (launch) party’s neergezet voor wereldse merken en landelijke spelers.

 

We staan bekend om onze creatieve concepten, alle producties worden op maat gemaakt en we voegen vooral verrassende elementen toe. Geen event is hetzelfde en dat houdt het werk dynamisch en sprankelend!

 

Sinds een aantal jaar weten klanten ons ook te vinden voor advies als Destination Specialist (DMC) in Noordwijk en omgeving. Door de glossy Magazines (NEX en X.XL) waarbij ik betrokken ben als Sales- & Event Manager en ik al zo lang in Noordwijk woon, heb ik een enorm netwerk opgebouwd waardoor we deuren kunnen openen die voor anderen gesloten blijven. 

 

Ik ben dol op reizen, piano spelen en besmet met het ‘ontdek virus’; altijd op zoek naar nieuwe locaties, ontwikkelingen en trends. Om deze inspiratie om te zetten in concrete ideeën wandel ik vaak in de Noordwijkse duinen, op het strand of mediteer ik.

 

Toen ik in september 2019 werd gevraagd om het NOV Events team te versterken hoefde ik niet lang na te denken. Ik wil graag NOV Events naar een hoger level trekken. De kracht en impact van live communicatie tijdens onderscheidende events is van groot belang om ondernemers te inspireren, in beweging te zetten en te verbinden. En dat mag best met een hoog infotainment gehalte!

 

Monica Issac
NEXclusive Events, Meetings & Incentives
&
DMC Noordwijk (Destination management)
&
NEX Magazines
Voorstraat 130
2201 JA Noordwijk
M: 06-25028473
E: monica@nexclusive.nl
W: www.nexclusive.nl