Beleidsplan

Lees meer

Strand

NOV Bestuur

De gezichten van de NOV
 

Arjan van den Akker

Arjan van den Akker

Voorzitter

Pieter van der Geest

Pieter van der Geest

Penningmeester

Dave Beck

Dave Beck

Secretaris

E: info@novnoordwijk.nl 

› Mail Dave Beck

Sjoerd Hoogervorst

Sjoerd Hoogervorst

Dagelijks bestuurslid (horeca)

Nico Stokman

Nico Stokman

Algemeen bestuurslid, Horeca

Ik, Nico Stokman (1963) heb na het afronden van mijn Horeca beroepsopleidingen en het vervullen van mijn dienstplicht bij de Kon. Landmacht in diversen Hotel en Restaurants gewerkt. Opgegroeid in het Zinger Hotel van mijn opa waar ik besmet ben geraakt met het Horeca virus.

In 1986 samen met mijn vader gestart in Hotel Astoria te Noordwijk. Na vele verbouwingen en uitbreidingen heb ik in 2006 het Hotel overgenomen. Hotel Astoria is een middelgroot *** Hotel met 35 kamers en 2 vergaderzalen. Naast de Leisure markt richten wij ons ook op de MICC markt tot 35 personen.

Naast het runnen van het hotel heb ik in diversen besturen zitting gehad. Momenteel bekleed ik een bestuursfunctie in de Noordwijkse Ondernemers Vereniging. Daarnaast maak ik deel uit van het bestuur van Noordwijk Marketing en Kon. Horeca Ned., afd. Noordwijk.

Graag zet ik mij in voor de economische groei en ontwikkeling van Noordwijk.

Nico Stokman
Emmaweg 13
2202 CP Noordwijk

T: 071-3610014
F: 071-3616644
@: nico@hotelastoria.nl
W: www.hotelastoria.nl

› Mail Nico Stokman

Monique Beuk

Monique Beuk

PR & Communicatie

Dochter van Dolf en Gerda, zus van Eric en Marc, moeder van Bart en Bas, vrouw van Albert, vriendin van enkelen en Facebookvriend van velen.

Ik (1970) maak deel uit van de 4de generatie die werkzaam is in ons prachtige Koninklijke familiebedrijf. U kent ons van de touringcars, maar de Beuk Groep bestaat mede uit  Beuk Travel, een IATA reisagent voor de zakelijke markt en Beuk Autobedrijf, een technisch onderhoudsbedrijf. Tevens zijn wij als aandeelhouder betrokken bij pendeldienstorganisatie Interbus en touroperator De Jong Intra Vakanties. De functie van directeur vervul ik met trots en plezier. Mijn expertise ligt op het gebied van Management, Marketing en Communicatie.

Vanuit onze zakelijke betrokkenheid bij de MICE branche; Meetings, Incentives, Congressen en Events, maak ik sinds 2007 deel uit van de MICE Adviesraad van Noordwijk Marketing. Sinds mei  2014 ben ik bestuurslid NOV.

Graag zet ik mij in voor de communicatie met leden en politieke relaties, maar zeker ook richting de inwoners van Noordwijk. Door periodiek inhoudelijk van ons te laten horen wordt duidelijk wat wij voor onze leden betekenen, welke rol wij vervullen richting de politiek en op welke wijze wij streven naar een gezond ondernemersklimaat voor Noordwijk.

Monique Beuk
Van Berckelweg 32
2203 LB Noordwijk 

T: 071-3656565
M: 06-53826793
E: moniquebeuk@beuktouringcars.nl
W: www.beuk.eu

› Mail Monique Beuk

Bea Beenvliet

Bea Beenvliet

Algemeen bestuurslid, Retail

Ferry van den Burg

Ferry van den Burg

Algemeen bestuurslid, Horeca

Leonoor van den Burg - Duivenvoorde

Leonoor van den Burg - Duivenvoorde

Algemeen bestuurslid, Bedrijventerreinen

Ik ben Leonoor van den Burg - Duivenvoorde.

Ik ben samen met mijn identieke tweelingzus Antoinette geboren in 1976.

Groot gebracht met het familiebedrijf in nat grond verzet en baggerwerken dat in 1946 opgericht is door mijn opa. 

 

Ik ben na de Havo naar het Grafisch Lyceum in Amsterdam gegaan en heb aansluitend 10 jaar bij 2 Amsterdamse drukkerijen gewerkt als orderbegeleider en verkoop binnendienst. In 2005 stapte ik als 3e generatie in het familiebedrijf van mijn vader en opa.

Eerst voerde het bedrijf veelal projecten uit in de Duin- en Bollenstreek en later werden dit projecten in Engeland, België en Duitsland. Voorbeelden van projecten zijn de uitbreiding Maasvlakte voor PUMA, uitbreiding container terminal in Liverpool voor van Oord, aanleg 5 ha parkeerterrein in Emden voor Bunte.

 

In 2006 startte ik parallel aan het familiebedrijf een andere onderneming te weten Duivenvoorde Opslag B.V. Een logistieke dienstverlener met de focus op in-, op- en overslag van pallets en daarbij de focus op de fijnmazige orderpicking.

Afgelopen 2 jaar hebben we hard gewerkt aan het DICCIS - platform, waardoor we in staat zijn ondernemers alle mogelijkheden te geven om het totale bestelproces voor consumenten, organisaties en winkelketens te koppelen aan ons WMS. We werken graag samen met lokale partners om onze doelstellingen te realiseren.

 

In 2021 is het het familiebedrijf verkocht en draait Duivenvoorde Opslag BV inmiddels 18 jaar aan de Luchterweg op het industrieterrein Delfweg/BulbTradePark in Noordwijkerhout.

 

Ik ben resultaat gericht. Ik wil mij graag inzetten voor het collectief en zoek graag de verbinding om de grotere doelstellingen te realiseren, zodat we buiten onze mooie bollenteelt en toerisme ook de positie van industrieterreinen, als onmisbare spil in de economie, verbeteren binnen de Duin- en Bollenstreek.

› Mail Leonoor van den Burg - Duivenvoorde

Karen Snellink

Karen Snellink

Secretariaat