Beleidsplan

Lees meer

Strand

Over NOV

Noordwijkse Ondernemers Vereniging


De NOV is de Noordwijkse netwerkvereniging voor ondernemers en verzorgt diverse activiteiten voor ondernemers uit Noordwijk en de nabije omgeving. De activiteiten zijn enerzijds gericht op het bevorderen van de onderlinge contacten en onderlinge economische bedrijvigheid, anderzijds behartigt de NOV de (voornamelijk gezamenlijke) zakelijke belangen van de leden richting overheden en derden. Zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau zijn de activiteiten van de NOV gericht op het laten floreren van het Noordwijkse bedrijfsleven.

Elke tweede vrijdag van de maanden september t/m juni organiseert de NOV een bijeenkomst met aansluitende netwerkborrel op wisselende locaties. Deze bijeenkomst biedt een onderneming of organisatie de mogelijkheid zich in circa 25 minuten op originele wijze te presenteren. Voor en na deze presentatie wordt volop mogelijkheid geboden om te netwerken.

Ieder voorjaar wordt een Algemene Leden Vergadering gehouden. Geregeld worden er themabijeenkomsten of bedrijfsbezoeken georganiseerd. De commissie ‘NOV Events’ wil de startende ondernemer én de ervaren ondernemer nog actiever kennis laten maken met elkaar. Door het aanbieden van zowel leerzame als leuke bijeenkomsten in de vorm van zakelijk en persoonlijk gerichte trainingen. Alle leden van de NOV worden hiervoor uitgenodigd.

In 2007 is de ‘NOV Ledenpas’ geïntroduceerd. Alle leden van de NOV ontvangen deze persoonsgebonden Ledenpas en op vertoon hiervan kan elk NOV-lid flinke kortingen ontvangen op producten en/of diensten bij andere leden van de NOV.