NOV Nieuws

Even Voorstellen... Linda van Team NOV-Events

Linda Janmaat van Uitvaartzorg de Schelp

 

Wanneer organiseren je passie is, draai je je hand er niet voor om. Zo organiseerde ik in de afgelopen 25 jaar al vele vrijwilligersprojecten. In 2013 heb ik mijn onderneming 'Uitvaartzorg de Schelp' gestart en stapte ik voorzichtig binnen in de wereld van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging.

 

Al snel bleek dit een goede plek te zijn om te netwerken voor mijn vrijwilligersorganisatie 'Nationale Ouderendag Noordwijk' in 2013 en 2014. Met deze 'dekmantel' kon ik vele ondernemers aanspreken en enthousiasmeren om in natura te sponsoren en vooral mee te doen aan dit initiatief. Op deze manier bouwde ik echte verbinding op, groeide mijn netwerk enorm en werd mijn organisatietalent gezien. In 2017 werd ik dan ook door de NOV gevraagd aan te sluiten bij NOV-Connect.

 

Mooie activiteiten volgden in 2018: *Bedrijfsbezoek aan het crematorium in Lisse, *Winterwandeling door Noordwijk- Binnen, *Solextour door Noordwijk Zee, *Culinaire golf en *Footgolf.

 

Nu de Soos op wisselende locaties georganiseerd wordt, vraagt dit de nodige organisatie en heb ik voorgesteld om NOV Events te lanceren. Netwerken en doen maakt echte verbinding. Monica en ik hebben in 2020 voor jullie een mooi programma in petto. Ik hoop dat we met elkaar vele mooie netwerkevents mogen beleven.

 

Linda Janmaat
Uitvaartzorg de Schelp
Vinkenlaan 28
2201 BS Noordwijk
M: 06-20667185
E: info@uitvaartzorgdeschelp.nl
W: www.uitvaartzorgdeschelp.nl