NOV Nieuws

Zorg en Zekerheid sponsor Duin en Bollen Vierdaagse

Persbericht | Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid sluit zich als prominente sponsor aan bij de Duin en Bollen Vierdaagse en 

steunt daarmee het gedachtegoed van het wandelfestijn dat voor het eerst wordt gehouden van 13 tot en met 16 oktober 2022. Sterker nog, mensen aan het bewegen krijgen is een van de belangrijkste speerpunten voor Zorg en Zekerheid én die van de Duin en Bollen Vierdaagse. 

De partijen hebben de intentie om langjarig en vooral samen te bouwen aan het mooi, nieuw, sportief, laagdrempelig wandelevenement. Om die reden tekenden Lid van de Raad van Bestuur, Henk Gerla (rechts op de foto), en Tjeerd Scheffer van de Duin en Bollen Vierdaagse een overeenkomst. De Duin en Bollen Vierdaagse gaat de pay-off Powered by Zorg en Zekerheid voeren.

Zorg en Zekerheid heeft vier beleidspunten waaronder Fysieke en Mentale Fitheid en Sociaal Meedoen. De Duin en Bollen Vierdaagse biedt de deelnemer plezier, het verbeteren van de conditie en het ontmoeten van andere mensen door samen mooie afstanden te wandelen.