NOV Nieuws

Winactie FROM NOORDWIJK WITH LOVE van start

Persbericht

Vandaag start de hartverwarmende winactie ‘From Noordwijk with love’ van de lokale ondernemers voor alle inwoners van Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.

Want wij zijn Noordwijk. We zijn er voor elkaar. We kopen hier en we genieten hier. Daarom alsjeblieft, een dankjewel. From Noordwijk with love is onderdeel van de campagne Hartverwarmend Noordwijk van Noordwijk Marketing, die loopt t/m zondag 17 januari 2021.

Hartverwarmende winactie

Iedereen, die € 25,- of meer besteedt bij de deelnemende bedrijven in Noordwijk en Noordwijkerhout van vrijdag 20 november 2020 tot en met zondag 17 januari 2021 ontvangt een actiekaart met unieke code. Met deze code wordt kans gemaakt op fantastische, hartverwarmende cadeaus, beschikbaar gesteld door de lokale ondernemers en Noordwijk Marketing. Vanaf 10 december worden er elke week winnaars bekendgemaakt.

Hartverwarmende cadeaus

Met de hartverwarmende winactie wordt kans gemaakt op meer dan 25 verschillende, prachtige Noordwijkse en Noordwijkerhoutse cadeaus. Allemaal cadeaus die iedereen wel wil krijgen of geven: overnachtingen in hotels en bungalowparken, wellness verrassingen, een heerlijk ontbijt of diner thuis, een luxe high tea of high wine, een inspirerende kookworkshop, een dag fietsen op tandem, mountainbike of e-bike, mooie sieraden, een overheerlijke gourmetschotel, een champagne geschenkset en de Noordwijkse cadeaubon. Allemaal aangeboden door onze lokale ondernemers! En daar maakt iedereen zomaar kans op, alleen maar door lokaal in te kopen, lokaal te besteden en lokaal af te halen en te laten bezorgen. Alle informatie is te vinden op www.noordwijk.info/hartverwarmend.

Hartverwarmend Noordwijk

Hartverwarmend Noordwijk staat voor saamhorigheid, er voor elkaar zijn en waar mogelijk genieten. Deze waarden zijn en blijven juist in deze moeilijke en onzekere tijden van groot belang. Veilig genieten doen we in De Zilk, Noordwijkerhout en Noordwijk. Vooral van en met elkaar. Genieten van de rust en ruimte tijdens een frisse wandeling in de eindeloze natuur van strand, bos en duinen. Cultureel genieten in een van de musea of sfeervolle historische kernen. En thuis genieten van het rijke culinaire aanbod van de restaurants.