NOV Nieuws

Verlenging/aanvragen tijdelijke uitbreiding corona-terrasvergunning

Om de tijdelijke terrasvergunningen die inmiddels verlopen zijn te verlengen of nieuwe vergunningen aan te vragen kan een verzoek ingediend worden.

 

Van Arie Musch van de gemeente Noordwijk ontvingen wij onderstaand verzoek:

 

Omdat de tijdelijke vergunningen inmiddels verlopen zijn, is het van belang dat handhaving/vergunningen even een korte aanvraag gaat ontvangen zoals hieronder vermeld. Iedereen die dus wil verlengen kan het even af met een korte mail. Zij die het nieuw aanvragen worden verzocht iets meer aan te leveren.

 

Voor allen, die in 2020 reeds een corona-terrasvergunning hadden, volstaat een mailtje aan handhaving@noordwijk.nl, met daarin de volgende tekst: Ik, uitbater van horeca inrichting “FIRMANAAM”, vraag voor 2021 graag wederom een tijdelijke uitbreiding van mijn terras, zoals ook in 2020 aan ons is verleend.

 

Voor overige aanvragers: mail aan handhaving@noordwijk.nl met het verzoek tot tijdelijke uitbreiding, inclusief een tekening van de gewenste opstelling van het terras.

 

De vergunningen die nu worden afgegeven zullen een geldigheidsduur hebben tot (en met) oktober. Arie Musch neemt begin oktober contact op met de verlener van de vergunningen om te kijken of ze verlengd dienen te worden. Dit afhankelijk van de situatie op dat moment. Mocht dat het geval zijn dan doen we dat dan zoals jullie voorstelden, geen aanvraag maar iedereen vanuit de gemeente automatisch verlengen.