NOV Nieuws

Veel animo voor Retail Lab LUIKEN OPEN

Een drukbezochte eerste bijeenkomst van het Retail Lab Nieuw Noordwijk vond maandagavond 13 mei in het Northgo College te Noordwijk plaats.

Een zaal vol enthousiaste en kritische ondernemers uit de Retail, Horeca en Vastgoed met een afvaardiging van de gemeente waaronder wethouder Roberto ter Hark, is actief met elkaar aan de slag gegaan en heeft een eerste stap gezet naar aantrekkelijkere winkelgebieden. 

De combinatie van inspirerende sprekers, een prikkelende quiz en zelf aan de slag gaan was een goede keuze en heeft wederzijdse begrip en duidelijke inzichten opgeleverd. Iedereen in de zaal is er nu van doordrongen dat iedereen zijn steentje zal moeten bijdragen om verbeteringen door te kunnen voeren. Net als dat samenwerken essentieel zal zijn. 

Op het digitale platform Retail Lab Noordwijk is altijd de meest actuele informatie beschikbaar, ook over de bijeenkomst van 13 mei 2019. Heb je een uitnodiging gehad om deel te nemen aan het Retail Lab, en heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog en mis niets meer. De komende werksessie zal plaatsvinden medio juni 2019.


Bekijk hier de Video van Kenneth Bestwell.