NOV Nieuws

UWV Inspiratiedag Regio Gouda-Leiden-Zoetermeer

Donderdag 14 maart 2024 | Aanvang 12.45 uur.

 

 

Beste relatie,

In deze krappe arbeidsmarkt wordt het vinden van de juiste medewerkers steeds lastiger. Het vraagt om lef, een andere aanpak en nog meer kijken naar talenten en vaardigheden. Graag nodigen wij u uit voor de UWV Inspiratiedag op donderdag 14 maart in Van der Valk Hotel Sassenheim- Leiden.

 

Inspiratie & ontmoetingen
Centraal tijdens deze middag staat het thema ‘Maak werk van talent’. Deze dag is geen standaard banenmarkt maar een dag vol inspiratie en ontmoetingen. Te denken valt aan een divers aanbod van workshops en op het ‘Talentenfestival’ krijgt u inspiratie om anders te kijken naar de werving en inzet van personeel, nu en in de toekomst.

 

Een greep uit de verschillende workshops die worden aangeboden:
• Laat vacatureteksten het werk vóór je doen: dit is een workshop speciaal voor werkgevers, gegeven door Iris Wright. De workshop neemt u op een interactieve wijze mee in de werking en waarde van de vacaturetekst.

 

• Ongekende Talenten: in deze workshop vertelt Gert Hagen een inspirerend verhaal over zijn zoektocht naar talent. Hij vertelt dit zowel vanuit de kant van de HR professional als vanuit de kant van de werkzoekende.

 

• Maak echt werk van talent: Sara van Broekhoven neemt u mee naar de toekomst en laat zien hoe u zich hierop kunt voorbereiden!

 

Kortom, een divers palet aan workshops! Ook bent u volop in de gelegenheid om op verrassende wijze contact te leggen met mede-werkgevers en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Dit kan zowel in de middag als tijdens het ontmoetingsdiner in de avond.

 

Ontmoetingsdiner

Het diner is optioneel en start om 17:30 uur. Tijdens dit samenzijn staat verbinding centraal. U krijgt de kans om op een zeer persoonlijke en laagdrempelige manier in contact te komen met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

 

Programma

12.45 uur     Inloop
13.30 uur     Opening
14.15 uur     Pauze
14.30 uur     Deelname aan workshop en bezoek aan het Talentenfestival
16.30 uur     Afsluiting
17.00 uur     Borrel
17.30 uur     Ontmoetingsdiner (optioneel)
20.00 uur     Einde

 

Aanmelden

Wilt u het nét even anders doen, wilt u zich laten inspireren en potentiële talenten ontmoeten? Meld u aan via de aanmeldbutton. Bij aanmelding kunt u een keuze maken uit de verschillende workshops. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden.

 

Bereikbaarheid

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Sassenheim is het maximaal 10 minuten lopen naar het hotel en er zullen bussen worden ingezet. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren bij het hotel. Er is voldoende parkeergelegenheid.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw adviseur werkgeversdiensten.

Wij kijken ernaar uit om deze dag samen met u tot een succes te maken.

Graag tot ziens op de UWV Inspiratiedag!

Rob van Hooven

Rayonmanager UWV Gouda – Leiden - Zoetermeer


Aanmelden >