NOV Nieuws

Uitnodiging golfevenement 'ZINVOL OPEN' t.g.v. de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld

Op maandag 18 september 2023 wordt door de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld het geheel verzorgde golfevenement 'ZINVOL OPEN' gehouden op de Noordwijkse Golfclub.

 

 

Golfevenement 'ZINVOL OPEN'

NOORDWIJKSE GOLFCLUB | MAANDAG 18 SEPTEMBER 2023

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld heeft de gelegenheid gekregen om een golfevenement te houden op de Noordwijkse Golfclub. Hier zijn wij als stichting heel blij mee en dankbaar voor.

Het bestuur nodigt u uit voor deelname aan het ‘Zinvol Open’ 2023. Het geheel verzorgde ‘Zinvol Open’ gaat plaatsvinden op maandag 18 september 2023.

Uitnodiging 'ZINVOL OPEN' 2023

Voor een mooie zinvolle golfdag en om de nodige fondsen te werven t.g.v. de stichting nodigen wij u dus graag uit voor deelname. Uw aanwezigheid draagt mede bij aan het realiseren van onze missie en het breder plaatsen van onze visie. De winnaar van het ‘Zinvol Open’ ontvangt het begeerlijke Rode Jasje!

Als we praten over [zinloos]geweld is het de realiteit dat dit helaas directer en agressiever geworden is. De huidige tijd, dit met de aanwezige onrust en vooraf in te nemen standpunten, draagt hier helaas aan bij. Verbaal en fysiek geweld, dreigementen, discriminatie, framing, wapenbezit en o.a. toenemend ongepolijst gedrag neemt toe. Voor ons als stichting een onacceptabele ontwikkeling. De stichting gaat en staat voor meer bewustwording en voorlichting om deze onwenselijke ontwikkelingen tegen te gaan. Voor meer onderling respect, tolerantie en voor een veilige leefomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld

Sinds de oprichting [1997] heeft de stichting met uiteenlopende initiatieven, mede geïnvesteerd om pestgedrag, agressie en [zinloos]geweld beter bespreekbaar te maken en tegen te gaan. Dit o.a. met het aansturen van meer sociale cohesie, het tot stand brengen van verbindingen en het bewust lanceren van een ondersteunend en tastbaar symbool; het lieveheersbeestje. De stichting is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI. De stichting staat synoniem voor Moed... Civil Courage!

Programma 'ZINVOL OPEN'

Datum: Maandag 18 september 2023
Locatie: Noordwijkse Golfclub
Donatie voor deelname: Flight 4 personen € 1.800,-
Donatie voor deelname enkel persoon € 475,-
Ontvangst: vanaf 10.30 uur
Startijd shotgun: 12.00 uur
Wedstrijdvorm: Stableford – 18 holes
Na speelronde ‘Zinvol Open’ volgt borrel, prijsuitreiking, overhandiging Het Rode Jasje en diner.

Aanmelden voor deelname

Aanmeldingsformulier 'ZINVOL OPEN' 2023 >


Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld
Postbus 359 – 2200 AJ Noordwijk- E-mail: contact@zinloosgeweld.nl – Website: zinloosgeweld.nl ING: NL 42 INGB 0000 00 1107- KvK: 411 70 108