NOV Nieuws

Tim Bottelberghe nieuwe directeur-bestuurder Noordwijk Marketing

Met ingang van 14 augustus 2023 heeft de Raad van Toezicht Noordwijk Marketing Tim Bottelberghe benoemd als directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing.


Tim Bottelberghe (45) is een ervaren strategisch marketeer op het gebied van bestemmingsmanagement in een publiek-private omgeving. Hij is ruim 20 jaar werkzaam geweest voor Toerisme Oost-Vlaanderen, waarvan de afgelopen 11 jaar als afdelingshoofd marketing en communicatie. Onlangs is hij met zijn gezin naar Den Haag verhuisd.

Na het vertrek van Quirine Kamphuisen per 1 mei jl. wordt de functie van directeur-bestuurder Noordwijk Marketing ad interim ingevuld door Suzan Schouten.

Het team Noordwijk Marketing en de Raad van Toezicht zijn verheugd met de benoeming. Voorzitter van de Raad van Toezicht Ron van Kesteren: ‘Met Tim krijgt Noordwijk Marketing een zeer ervaren destinatiemarketeer, waarmee zij verder kan doorgroeien naar een professionele organisatie die bijdraagt aan een succesvol, inspirerend en leefbaar Noordwijk voor iedereen, bewoners, bezoekers en bedrijven.’