NOV Nieuws

Samenwerking Taxi Jonker en Taxi Brouwer

Taxi Jonker en Taxi Brouwer maken vandaag bekend een samenwerking te zijn aangegaan waarin de taxionderneming van Jonker onderdeel zal gaan uitmaken van Taxi Brouwer. 

Taxi Jonker en Taxi Brouwer staan beiden voor hoog kwaliteit(s) taxi vervoer in de regio Katwijk, Noordwijk, Leiden en de bollenstreek en zullen vanaf 15 juni a.s. vanuit de vestiging en onder de volledige regie van Taxi Brouwer opereren. 

John en Joke Brouwer : We kijken er naar uit om intensief samen te werken met Taxi Jonker!

Met vertrouwen zien wij de toekomst tegemoet met alle dynamische ontwikkelingen in onze branche! Door samen te werken kunnen wij onze klanten van een nog betere service voorzien.

Dick en Suzan Jonker:  Wij hebben er alle vertrouwen in dat de kwaliteit van het taxi vervoer gewaarborgd is door deze samenvoeging, en  hebben het volledige vertrouwen in het management van Brouwer.

Jonker Travel bv is geen onderdeel van deze transactie en zal zelfstandig verder groeien en ontwikkelen als luxe touringcarbedrijf onder de bezielende leiding van  Dick en Suzan Jonker.

Jonker Travel:

Jonker  Travel is gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardig Touringcarvervoer en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd in de laatste 60 jaar.

Over Brouwer Company

Brouwer is al meer dan 95 jaar gespecialiseerd in kwalitatief en betrouwbaar personenvervoer!

Naast taxivervoer bestaat deze onderneming uit verschillende bedrijfsonderdelen:

Brouwer Tours - Touringcarvervoer
Brouwer Travel - Dagtochten en Meerdaagse Reizenprogramma
Brouwer Exclusive - Exclusief vervoer
Brouwer Academy - Rijopleiding

Met uitbreiding van deze activiteiten, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn!