NOV Nieuws

Salt opent met grandioze party brunch

Onlangs heeft het nieuwe restaurant Salt aan de Koningin Astrid Boulevard 107 in Noordwijk op feestelijke wijze haar visitekaartje afgegeven: 

Het nieuwe Salt Seafood Restaurant ligt op een prachtige locatie. Pal naast Huis ter Duin, ingebed door de duinen alhier met uitzicht op het strand en de Noordzee. Harm van der Linden is naast Copper Food & Drinks nu ook verantwoordelijk voor Salt. Een nieuw, fris en jong team voor Salt laat zien welke weg Salt is ingeslagen. Met nieuw enthousiasme en elan is het voormalige Zon & Zeebad de laatste maanden omgetoverd tot een bruisend nieuw etablissement. Blauwe accenten met nautische decoratie en show flessen sieren het decor van deze nieuwe trendy hotspot in Noordwijk. De nieuwe naam, Salt Seafood Restaurant, is veelbelovend en veelzeggend: de kaart omvat onder meer een breed scala aan visculinaire specialiteiten, waaronder het prachtige fruits de mer-plateau voor twee personen tot een klassieke Noordzeetong a la meunière. Salt heeft een uitgebreide Champagne en wijnkaart. Tevens shaken de jonge barmannen heerlijke cocktails live in het restaurant.

Trendy ambiance

Bij de openingsparty afgelopen zondag werden bezoekers en gasten getrakteerd op een grandioze 3-gangen brunche. Inclusief showgirls, DJ, live-saxofonist, vuurwerk, en natuurlijk heel veel culinaire hoogstandjes, gecombineerd met champagne, een cocktail of heerlijk glas wijn. Vanaf 12.30 uur konden de gasten terecht. Na de hoofdgerechten werden tot ieders verbazing alle ramen donker en waande de gasten zich in een ware nachtclub. Een van de ruimtes omgetoverd tot dansvloer en was het swingen geblazen op de heerlijke beats van de diverse DJ’s. Daarbij gaven de showgirls in schitterend revue-outfit het goede voorbeeld. 

Met deze openingsbrunche presenteerde restaurant Salt Seafood zichzelf op een imponerende manier. De entourage is elegant en trendy. De ligging verzonken in Noordwijkse duinen is ideaal om optimaal te genieten van onze schitterende kustambiance. Salt Seafood heeft de komende maanden een vol programma met trendy activiteiten en evenementen. Noordwijk is een hippe ambiance rijker. De zomer kan hier met de allerbeste culinaire geneugten gevierd worden.

De stemming zat er goed in bij Salt Seafood.