NOV Nieuws

Opening Expositie van Kunst uit de Kast.

Iedereen is welkom! Vrijdag 17 maart 2023 van 17.00-19.00 uur in de Business Home van VV Noordwijk.

 

 

Beste businessclubleden,

Hierbij ontvangen jullie namens businessclublid Nicole van der Linden een uitnodiging voor de officiële opening van haar expositie 'Kunst uit de Kast'  op vrijdag 17 maart aanstaande.

 

Vanaf 17:00 uur:  
Inloop in kantine met een hapje en drankje
17:30 uur:            
Officiële opening door wethouder Ter Hark en Nicole van der Linden
18:00 uur:            
Bezichtigen expositie

 

Wij hopen jullie vrijdag bij de opening te zien!

Mocht dat niet lukken, dan is de expositie ook op zaterdag 18 en 25 maart te bekijken. Het Businesshome is dan van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend.


Meer over Nicole van der Linden

Ik ben Nicole van der Linden en ik werk al een aantal jaar met veel plezier als vrijwilliger achter de bar in de Business Club. Naast het beheer van de website ben ik in het dagelijks leven shiatsu-therapeute en de spil van ons gezin. Naast de zorg voor mijn zoon en dochter, hebben we ook twee honden. Tegenwoordig ben ik ook sponsor bij vv Noordwijk met mijn website ‘Kunst uit de Kast’ en wellicht heeft u de LED-boarding al eens voorbij zien komen.

Van kleins af aan heb ik een passie voor kunst: dansen (dat doe ik nog steeds), fotograferen, tekenen en schilderen. Alles doe ik met veel liefde. Ik ben gek op dieren en daarom schilder ik die heel graag. Maar eigenlijk vind ik veel onderwerpen leuk, er is zoveel moois om te schilderen. Gaandeweg kwam ik erachter dat er veel kunstenaars zijn die prachtige werken maken, die helaas in een atelier, zolder of logeerkamer blijven staan.

Met mijn website ‘Kunst uit de Kast’ bied ik een platform voor kunstenaars om hun werken tentoon te stellen en te verkopen. Via social media en exposities promoot ik de schilderwerken. De schilderijen zijn vriendelijk geprijsd, want ik vind dat kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn. Kunst geeft jouw huis karakter. Voor de liefhebbers de kans om een leuk en uniek werk op de kop te tikken. En helemaal leuk: ik organiseer 18 én 25 maart een expositie van alle kunstenaars in het Business Home, van 10.00 tot 16.00 uur Dé kans om de een deel van de schilderijen in het echt te zien!