NOV Nieuws

NOV haringparty 2018

‘Vol van smaak, heerlijk, doe er nog maar één!’ Dat was de beoordeling van de leden van de NOV over de nieuwe haring, die dit jaar op 20 juni werd geserveerd door Hoeks Vis. De traditionele NOV Broekhuyzen Haringparty werd traditiegetrouw gehouden op het terras van strandpaviljoen Blu Beach.

Ondernemend en haringminnend Noordwijk kwam bij elkaar om het haringseizoen te openen, de zomer in te luiden en een mooie opbrengst te genereren voor het goede doel van dit jaar: De Stichting Max Liebermann.

Na de officiële opening door de voorzitter van de NOV, Cees van Wijk, was het woord aan veilingmeesters Robert Bannink en Marjolijn van der Jagt, die natuurlijk startte met het veilen van de eerste kavel: Het eerste vaatje nieuwe haring. Deze werd bemachtigd door de sponsors van de Haringparty, Broekhuyzen Horecagroothandel. Daarna werden de andere kavels in rap tempo geveild, waaronder zoals elk jaar de BBQ met de burgemeester voor 10 personen, een BBQ van Krijn van der Bent en diverse etentjes bij de betere restaurants die Noordwijk rijk is.

Mooie opbrengst
Na het veilen van alle kavels werd er een prachtig eindresultaat behaald van € 8050,- en werd de cheque overhandigd aan de secretaris van de Stichting Max Liebermann, Helmus Wildeman.  

Bekijk hier de foto's van Marcel Verheggen