NOV Nieuws

Nieuwe locaties voor VVV Noordwijk en VVV Noordwijkerhout

Persbericht
Vanaf 2022 kunnen bewoners en bezoekers voor informatie en inspiratie over Noordwijkerhout, Noordwijk en omgeving terecht op twee nieuwe VVV-locaties. 

Uiterlijk in mei 2022 zal VVV Noordwijkerhout openen op een nader te bepalen locatie in het centrum van Noordwijkerhout en in januari zal VVV Noordwijk openen aan de Hoofdstraat 129. Hiervoor is vandaag de overeenkomst getekend door Evert-Jan de Boer, directeur van De Boer holding en Quirine Kamphuisen, directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing.

 

VVV Noordwijk.

Een prachtige nieuwe locatie voor VVV Noordwijk vanaf januari 2022 in de winkelstraat en op steenworp afstand van het strand. Met volop ruimte om bewoners en bezoekers gastvrij te ontvangen en van informatie en inspiratie te voorzien. Daarnaast zal vanaf januari 2022 hier ook het kantoor van Noordwijk Marketing gevestigd zijn. Sinds april 2017 is VVV Noordwijk gehuisvest in Museum Noordwijk. ‘Het Genootschap ‘Oud Noordwijk’ heeft ons de afgelopen jaren enorm geholpen met deze oplossing. Toch hebben we altijd de wens behouden voor een VVV in eigen beheer met ruimte voor onze backoffice op dezelfde plaats. Mede door een mooie bijdrage van Stichting Toeristisch Ontwikkelingsfonds Noordwijk (TON) zijn we nu in staat om deze droom te verwezenlijken’, aldus Quirine Kamphuisen. Evert-Jan de Boer, die zelf voorzitter is geweest van Stichting Promotie Noordwijk, vult aan: ‘Ook wij zijn enorm verheugd met de komst van de VVV in de Hoofdstraat. Een aanwinst voor Noordwijk en haar bezoekers en inwoners.’

VVV Noordwijkerhout.

Uiterlijk mei 2022 zal VVV Noordwijkerhout verhuizen van Dorpsstraat 8 naar een nieuwe locatie in het centrum van Noordwijkerhout. Volgens Quirine Kamphuisen hoort de VVV thuis in Noordwijkerhout en heeft vooral ook voor bewoners een belangrijke functie. ‘Maar omdat de faciliteiten van het huidige pand niet voldoen aan onze visie en ambitie voor de langere termijn, gaan we op zoek naar geschikte nieuwe centraal gelegen locatie.’

VVV-ambassadeurs gezocht. 

Heb je passie voor onze mooie gemeente? En weet jij waar je echt lekker kunt eten, waar het beste plekje aan het strand is en welke route je echt moet gaan fietsen? VVV Noordwijkerhout en VVV Noordwijk zoeken ambassadeurs die graag bewoners en bezoekers inspireren. Je komt terecht in prettig team van vrijwilligers waar iedereen met veel plezier werkt. Nieuwsgierig geworden? Loop dan binnen bij VVV Noordwijkerhout of reageer op de vacature.