NOV Nieuws

KHN, afd. Noordwijk gaat voor ultieme gastvrijheid

Deze week gaat Noordwijk haar gemeenteraad voor de nieuwe Gemeente Noordwijk kiezen.

Met de uitkomst kan een start gemaakt worden met nieuwe ontwikkelingen en de projecten die naar tevredenheid lopen, kunnen verder worden uitgebouwd. KHN afdeling Noordwijk ziet volop kansen. Een daarvan is het definiëren van de gastvrijheid in de nieuwe gemeente Noordwijk. Niet alleen voor Horeca, maar ook voor retail en openbaar bestuur. Het is de ambitie om in het eerste kwartaal van 2019 een bijeenkomst te organiseren waarin gastvrijheid centraal staat.

KHN, afdeling Noordwijk nodigt alle professionele dienstverleners die samen het product Noordwijk een gezicht geven (ambtenaren, parkeerwachters, medewerkers van winkels & horeca,  etc.) uit voor een ervaring die de onderlinge verbinding en het saamhorigheidsgevoel versterkt én hen leert een positieve indruk te maken op de bezoekers en bewoners van Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk. Tevens wil KHN, afdeling Noordwijk de initiatiefnemers rondom Bad- Noordwijk een podium bieden om dit mooie initiatief breed te delen. 

Direct na de verkiezingen worden diverse stakeholders benaderd om in het nieuwe jaar direct een goede start op het  gebied van gastvrijheid te maken.