NOV Nieuws

Jumpin'Noordwijk krijgt geheel nieuw indoor park

Het indoor trampolinepark Jumpin’Noordwijk heeft een metamorfose ondergaan. Vanaf zaterdag 29 juni is Jumpin’Noordwijk een compleet nieuw en gevarieerd park met veel nieuwe uitdagingen zoals

een maincourt met obstakels, een sweeper, interactieve jump, ninja parcours en een speciale playzone voor de kleinere kinderen.

Jumpin’ Party

Het meest originele, uitdagende en energieke kinderfeestje vier je bij Jumpin’Noordwijk 2.0. Het indoor park biedt verschillende arrangementen aan, variërend van één uur tot twee uur. De kinderen kunnen zich uitleven in het gehele park en gebruik maken van alle activiteiten die het park te bieden heeft. 

Fit Power Jumpin’

Naast Free Jumpin’ en kinderfeestjes verzorgt Jumpin’Noordwijk 2.0 ook verschillende lessen: Fit Power Jumpin’ en Jumpin’ Academy. De Fit Power lessen zijn uitermate geschikt voor volwassenen die fit(ter) willen worden. Tijdens deze lessen gebruik je al je spieren en verbrand je dus onwijs veel calorieën. Je kunt wel 1000calorieën per les verbranden. Kortom: je hele lijf wordt er beter van!

Jumpin’ Academy

De Academy lessen zijn speciaal voor kinderen die gave tricks willen leren. De instructeurs van Jumpin’Noordwijk 2.0 helpen de kinderen hierbij en dagen ze iedere les weer uit. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden vanaf 5 jaar. 

Uiteraard hoef je niet deel te nemen aan de lessen, maar kun je naar hartenlust komen jumpen tijdens de free-jumpin’ uren.