NOV Nieuws

Fijn Festivalseizoen voor Fein

De organisatie van de Fein Festivals kijkt - ondanks de wisselende weergoden- terug op een geslaagd festivalseizoen. 

Ten opzichte van de vorige jaren zijn de bezoekersaantallen weer verder gestegen met als hoogtepunt maar liefst 15.000 bezoekers tijdens het Levende Beelden Festival op 4 augustus 2019. De Ibiza Festivals genereren zelfs gasten die hun verblijf in Noordwijk hierop afstemmen. 

 

Stichting FEIN heeft als belangrijkste doelstelling het genereren van een groot aantal bezoekers aan de festivals in Noordwijk.

 

De organisatie van de Fein Festivals kijkt - ondanks de wisselende weergoden- terug op een geslaagd festivalseizoen. Ten opzichte van de vorige jaren zijn de bezoekersaantallen weer verder gestegen met als hoogtepunt maar liefst 15.000 bezoekers tijdens het Levende Beelden Festival op 4 augustus 2019. De Ibiza Festivals genereren zelfs gasten die hun verblijf in Noordwijk hierop afstemmen.

 

Stichting FEIN heeft als belangrijkste doelstelling het genereren van een groot aantal bezoekers aan de festivals en Noordwijk. 

 

Naast de economische impact heeft Fein de verblijfstoerist en de dagtoerist weer een mooie beleving gegeven om nog eens aan terug te denken en te delen met familie en vrienden die op hun beurt weer een bezoek aan Noordwijk kunnen inplannen.

 

Helaas heeft het stijgende aantal bezoekers ook een keerzijde door onvoldoende parkeergelegenheid. Sommige bezoekers rijden na een zoektocht door Noordwijk onverrichte zaken weer huiswaarts. Dit is natuurlijk niet de beleving die wij willen meegeven.

 

Wij hopen dat de gemeente Noordwijk nu na een al jarenlange discussie over de parkeerproblematiek door pakt en het probleem voor eens en voor altijd gaat oplossen.

 

Stichting Fein dankt de sponsoren Gemeente Noordwijk, Hotels van Oranje en ATC voor de prettige samenwerking in 2019.