NOV Nieuws

De Noordwijk Cadeaubon

De winkeliersverenigingen van Noordwijkerhout, Noordwijk-Binnen en Noordwijk aan Zee introduceren 'De Noordwijk Cadeaubon'. KHN-Noordwijk ondersteunt het mooie initiatief.

 

Met het initiatief van de winkeliersverenigingen in Noordwijkerhout, Noordwijk-Binnen en Noordwijk aan Zee is voor de aankomende feestdagen De Noordwijk Cadeaubon ontwikkeld. Want wat geef je nou iemand die alles al heeft? Hoe fijn is het als je zelf iets kunt uitkiezen bij de deelnemende Retail- en Horecaondernemers in de gemeente Noordwijk? 

 

Om het Koop Lokaal principe een extra boost te geven, bieden de winkeliersverenigingen de Noordwijk Cadeaubon als alternatief in plaats van het traditionele kerstpakket. De Noordwijk Cadeaubon is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. 

 

Wat houdt de Noordwijk Cadeaubon in?

  • Een cadeaubon die bij 90% van de Retail én Horeca besteed kan worden;
  • Het geld blijft in het dorp en steunt de lokale economie;
  • Met de cadeaubon is er een uitgebreide keuze van etenswaren tot elektronica, van schoenen tot diner en van kleding tot hotelovernachtingen;
  • De geldstromen lopen via de winkeliersverenigingen zonder enige vorm van winstoogmerk;
  • Geen afdrachten door de winkeliers.

 

Wil je de cadeaubonnen bestellen als presentje voor medewerkers en/of relaties?
Vul hier het online bestelformulier in.

 

Feestelijk verpakt
De Noordwijk Cadeaubon is feestelijk verpakt met daarbij een overzicht van de accepterende bedrijven.

 

Meedoen kost niets!
Jij wil natuurlijk ook dat de cadeaubon bij jou besteed kan worden. Meedoen kost niets! Je hoeft de cadeaubon alleen maar als betaalmiddel te accepteren. Informeer jouw medewerkers dat bezoekers met deze bon kunnen betalen.

 

Uitbetaling van de ingenomen bonnen
De ingenomen bonnen kunnen ingeleverd worden bij de penningmeester van Noordwijk Shopping Centre (HEMA Noordwijk). De uitbetaling vindt plaats per bank. Hier zijn verder geen (commissie)kosten aan verbonden.