NOV Nieuws

De Hop on Hop off gaat weer rijden

Persbericht

Vanaf zaterdag 10 juli gaat de gratis Hop on Hop off bus weer rijden die de buitengebieden, de dorpskernen en het strand in de gemeente Noordwijk tijdens de zomer met elkaar verbindt. 


Op de foto van links naar rechts: 
John Brouwer van Brouwer Tours, Ferry van den Burg van Camping de Duinpan, Eric Beuk van Koninklijke Beuk en wethouder Roberto ter Hark. Foto: Willem Krol


Op 21 juni 2021 is het startsein gegeven door wethouder Roberto ter Hark samen met Eric Beuk (Koninklijke Beuk), John Brouwer (Brouwer Tours) en Ferry van den Burg (eigenaar Camping De Duinpan en initiatiefnemer). De Hop on Hop off bus zorgt voor onbezorgd, veilig en gratis vervoer voor bewoners en bezoekers en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Noordwijk.

 

De Hop on Hop off bus rijdt dagelijks in de periode van zaterdag 10 juli tot en met zondag 29 augustus en wordt verzorgd door Brouwer Tours en Koninklijke Beuk. Opstappen kan bij Roompot Dunimar, diverse campings en vakantieparken rondom Duindamseslag en het Langeveld, Noordwijkerhout, Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee. Elke dag zijn er zes ritten, de eerste start om 10.00 uur, de laatste vertrekt om 19.30 uur. Zo kan iedereen veilig en onbezorgd naar het strand,  gezellig gaan winkelen of een museum bezoeken in een van de dorpscentra, zonder zorgen over parkeren en gesleep met spullen. Meer informatie, de busstops en het volledige rijschema via www.noordwijk.info/strand

Veilig vervoer

Vervoer in de Hop on Hop off bus gebeurt conform de geldende RIVM-richtlijnen. Het dragen van een mondkapje is daarom verplicht. Op deze manier kan iedereen veilig worden vervoerd.

Beach Shuttle

Vanaf zaterdag 3 juli aanstaande (of eerder bij mooi weer) rijdt ook de gratis Beach Shuttle weer tussen het Noordwijkse strand en het parkeerterrein P1 (aan de Gooweg/ hoek Van Berckelweg, N444). Van zaterdag 3 juli tot en met zondag 5 september rijdt de Beach Shuttle elk weekend en doordeweeks bij mooi weer tussen 10.00 en 19.00 uur. 

Je verdient Noordwijk

Welkom terug in Noordwijk. Deze zomer staat iedereen in Noordwijk weer klaar om je volop laten genieten. Weer levensvreugde inademen. Dat is waar we zo naar hebben uitgekeken en dat is waar Noordwijk voor staat. Je verdient Noordwijk, een verademing.