NOV Nieuws

Bouw mee aan de toekomst van Noordwijk

Samen maken we een visie voor de toekomst van Noordwijk.

Noordwijk aan Zee – Noordwijk-Binnen – Noordwijkerhout – De Zilk

 

 4 maart – Startbijeenkomst teams Toekomstvisie

Samen maken we een visie voor de toekomst van Noordwijk. Dit doen we in teams van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Kortom: iedereen die zich betrokken voelt bij Noordwijk. In gesprek met elkaar brengen we de input van de teams samen tot één toekomstvisie. Waar zijn we het over eens? Wat moeten we nog uitwerken? 

 

Doet u ook mee?

Wat betekent fijn wonen, werken en leven voor u? Wat gaat goed? Wat kan beter? U kunt zich richten op de gehele gemeente óf het dorp waar u woont. Elke inbreng is van waarde!

 

4 maart

Op 4 maart is de feestelijke aftrap van de teams Toekomstvisie Noordwijk. Na een korte toelichting sluit u aan bij uw team. Natuurlijk helpen we u op weg. We geven u de nodige informatie en er is volop ruimte voor beantwoorden van uw vragen. Dan begint het echte werk: een visie maken op de toekomst van Noordwijk! 

 

Agenda

4 maart – Startbijeenkomst teams Toekomstvisie - heel Noordwijk
Northgo College, Duinwetering 107, Noordwijk

9 april Tussenpresentatie teams Toekomstvisie - heel Noordwijk
Locatie De Muze, Wantveld 2, NW
Wethouder de Jong

18 mei slotgesprek teams Omgevingsvisie
De Duinpan, Sportlaan 34, De Zilk

29 juni feestelijke presentatie resultaat Omgevingsvisie
Locatie volgt

 

Opgeven

U kunt zich individueel opgeven of als team. Wanneer u zich individueel opgeeft zorgen wij dat u in een team terecht komt. 

 

Vragen? Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar toekomst@noordwijk.nl en wij houden u op de hoogte. Of ga naar de website: toekomst.noordwijk.nl.