NOV Nieuws

Bollenstreek Omroep Bedrijfsvrienden

Bo start met jaarlijkse meerdere bijeenkomsten alwaar belangrijke lokale en/of ondernemers thema's centraal gesteld worden.

 

Ongetwijfeld bent u bekend met het feit dat de Bollenstreek ook een lokale omroep heeft…Bollenstreek Omroep, kortweg Bo. Wij zijn de publieke lokale omroep voor Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. 

De laatste jaren zijn wij ook voor de ondernemers in de Bollenstreek van grotere waarde geworden en hebben naast de dagelijkse nieuwsvoorziening ook achtergrond programma’s zoals BoBizzNizz en Bollenstreek Ondernemers, een programma waarin elke week een ondernemer/onderneemster centraal staat.

Maar we willen de verbindende en informatieve rol nog verder inhoud gaan geven en daarom starten wij dit jaar met Bollenstreek Omroep Bedrijfsvrienden. In dat kader gaan wij jaarlijks meerdere bijeenkomsten houden alwaar wij belangrijke lokale en/of ondernemers thema’s centraal stellen en met u als lokale ondernemer in gesprek te gaan om van en met elkaar te leren en te werken naar meer samenwerking in de streek tussen ondernemers en Bo

Dinsdag 31 mei '22, 18.00 uur

Onze eerste bijeenkomst is op 31 mei aanvang 18.00 uur en heeft als thema: "Toerisme raakt elke Bollenstreek ondernemer". Met een aantal prominente sprekers uit onze regio staan wij stil bij het belang van samenwerken en het bevorderen van het toerisme in de Bollenstreek hetgeen van essentieel belang is voor de streekgerichte ondernemer.

Locatie: Landgoed Tespelduyn

De bijeenkomst wordt gehouden op het landgoed Tespelduyn.

Wat kunt u verwachten die avond?

Tussen 17.00 en 18.00 uur kunt u binnenlopen en onder het genot van een drankje netwerken met streekgenoten.

Om 18.00 uur opent de voorzitter van Bollenstreek Omroep Peter Vente de bijeenkomst waarna Bart Weijers, presentator en interviewer van het programma Bollenstreek Ondernemers, meer verteld over het idee achter Bollenstreek Omroep Bedrijfsvrienden.

Om 18.30 uur starten wij met een voorgerecht zodat de inwendige mens alvast wat versterking krijgt.

Om 19.00 uur geven wij een drietal prominente sprekers de gelegenheid om u uitgebreid te informeren over het thema: "Toerisme raakt elke Bollenstreek ondernemer”.

We doen dat vanuit een drietal verschillende invalshoeken:

 

Lars Flinkerbusch, directeur van de Economic Board Duin- en Bollenstreek, zal schetsen wat de stand van zaken is op economisch terrein in de Duin- en Bollenstreek en het belang van toerisme daarin.

Willem Heemskerk, voorzitter Bloemencorso Bollenstreek, gaat dieper in op de rol van het corso voor de Bolenstreek en het toerisme.

Hans van Buiten, initiatiefnemer van de Duin en Bollen Vierdaagse, deelt de visie, de missie en de aanpak van dit groots opgezette najaar event wat in 2022 voor de eerste maal gehouden wordt.

 

Om 20.00 uur gaan we genieten van het hoofdgerecht uit de befaamde keuken van Tespelduyn.

Om 21.00 uur zal er een discussie ronde gestart worden om u als ondernemer actief in deze streek de gelegenheid te geven vragen te stellen, meningen te ventileren en met elkaar inhoud te gaan geven aan het thema van deze bijeenkomst.

Naar verwachting is de bijeenkomst om 22.00 uur formeel ten einde en kan er nog wat nagepraat worden onder het genot van een drankje.

Wij zijn erg blij met de ondersteuning van landgoed Tespelduyn en kunnen daardoor uw eigen bijdrage beperkt houden op € 47,50 waarvoor u een volledig  culinair ingevulde bijeenkomst heeft, inclusief een tweetal drankjes en koffie.

De organisatie van deze bijeenkomst alsmede de sprekers werken belangeloos mee en derhalve kunt u de bijdrage van € 47,50 ter plaatse aan de bediening van Tespelduyn afrekenen en vanzelfsprekend krijgt u een bon t.b.v. uw administratie

Wij hopen dat wij u op deze avond mogen verwelkomen en wij verzoeken u ons even te laten weten via bo@amweko.nl of u wel of niet komt zodat wij voor een optimale organisatie kunnen zorgen.