NOV Nieuws
Bestuurswijziging

Bestuurswijziging

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging is uitgebreid aandacht besteed aan twee bijzondere bestuursleden die tijdens deze vergadering zijn afgetreden.

Leon van Reisen
Leon van Reisen heeft zich 9 jaar ingezet voor de portefeuille Bedrijventerreinen, Ruimtelijke Ordening en de Detailhandel. Zo was hij lid van het Retailbestuur, was hij betrokken bij het nieuwe ontwerp van het Kloosterplein. Hij inventariseerde en adviseerde de gemeente over het ‘wateroverlast- én het parkeerprobleem’. Leon onderzocht de vitaliteit van de bedrijventerreinen, schreef de NOV zienswijze met betrekking tot de Omgevingsvisie 2030, dacht mee met de Noordwijkse Woonagenda en adviseerde onlangs nog over het functioneren van de Omgevingsdienst West Holland. Een bestuurslid waar de NOV echt op kon bouwen!

Tom van Schie
Secretaris Tom van Schie maakte 15 jaar deel uit van het NOV bestuur. De activiteiten die Tom namens de NOV uitvoerde vormen een bestuurlijke cv om trots op te zijn. Als voormalig ondernemer weet hij als geen ander waar de uitdagingen liggen. Met die ervaring werd Tom een sterke schakel tussen de winkeliersverenigingen van de Kerkstraat én de Hoofdstraat, het NOV bestuur en de gemeente. Hij organiseerde aansprekende NOV evenementen zoals de maandelijkse Soos, de Haringparty, de Sinterklaasintocht en was betrokken bij alle winkeliersacties. Tom zette zich in voor FairTrade Noordwijk, Ondernemersfonds Biz en later Ondernemersfonds Noordwijk. Naast een Koninklijke Onderscheiding tot lid in de orde van Oranje Nassau en de titel Groot Noortukker wordt Tom uiteraard benoemd tot Ere-lid van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging. Een icoon gaat ons verlaten!

Nieuwe bestuursleden
Tijdens dezelfde ALV zijn twee nieuwe bestuursleden geïnstalleerd. Kees Brouwer, directeur van de IDDS Groep, neemt de portefeuille van Léon van Reisen over. Dave Beck, advocaat en partner bij RWV Advocaten is benoemd tot secretaris van de NOV en zal voor de secretariële werkzaamheden ondersteund worden door Karen Snellink, eigenaar HiPPs loungedoeken.