Over de NOV

Lees meer

NOV Lid worden

NOV Ledenvoordeel

Geniet van de vele voordelen

Hieronder vindt u een lijst met alle ledenvoordeel aanbiedingen

Solar Compleet BV

Solar Compleet biedt alle NOV leden een gratis dakscan aan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen: Stephan van Schie T: +31 (0)85 065 46 23 M: 06 29 09 63 39 E: stephan@solarcompleet.nl W: www.solarcompleet.nl

› Aanbieding bekijken

NEX Magazine

Bij het afsluiten van een overeenkomst van 3 plaatsingen of meer, NEX shopping of NEX deals kado.

› Aanbieding bekijken

Issac Makelaardij B.V.

NOV-leden die tussen nu en eind november 2022 een woning in de verkoop geven bij Issac Makelaardij, maken kans op één van de bijzondere prijzen. Een verdraaid leuk ledenvoordeel.

Lees meer

› Aanbieding bekijken

100% Leiden BV

De koffie staat klaar in Leiden. Maak gerust met Pieter een afspraak om eens vrijblijvend bij te praten over jouw merk online. Wij doen een gratis quick scan van jouw communicatie online en geven je tips en tricks waar de snelste winst te behalen is. Wil je meer en wil je onze expertise inzetten? Dan doen we je graag een voorstel.

› Aanbieding bekijken

Suzanne's Feest-Shop

Feest in uw bedrijf? We leveren graag de ballondecoraties. U ontvangt daarop 10% korting. Wij bezorgen het in Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk gratis.

› Aanbieding bekijken

BlikopNoordwijk

Adverteren = Presenteren, BlikOp Noordwijk helpt daar graag bij. Met gemiddeld 40.000 unieke bezoekers per maand is de nieuwswebsite druk bezocht. Adverteren voor een vaste lage prijs per maand, 24/7 zichtbaar zijn en vele voordelen genieten. Leden van de NOV ontvangen 10% korting op de maandprijs. Mail naar info@blikopnoordwijk.nl voor alle informatie of een persoonlijke kennismaking.

› Aanbieding bekijken

BusinessBuilding

Wij bieden jou, als NOV-lid, een kosteloze QuickScan aan om te onderzoeken waar we je kunnen helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

› Aanbieding bekijken

Voicus

Gratis coaching sessie waarin we kennismaken en gaan uitvinden of coaching passend is voor jou en wat je er mee gaat bereiken.

› Aanbieding bekijken

Foto van Kampen

Korting 10% op afdrukken, inlijsten en kopieer- en afdrukservice.

› Aanbieding bekijken

Aad & Wijn (in Tuin eXtra)

Op vertoon van ledenpas 10% korting. Geldt niet op aanbiedingen!

› Aanbieding bekijken

HEMA Noordwijk

Op vertoon van uw NOV-ledenpas ontvangt u 10% korting op uw aankopen bij de HEMA in Noordwijk en Noordwijkerhout.

› Aanbieding bekijken

Credion Bollenstreek

Het vinden van juiste bedrijfsfinancieringen begint met een goed gesprek. Op basis van uw ambities en wensen maak ik samen met u een adviesplan om te komen tot een zinvol en verantwoord financieringsplan. Zorgvuldigheid staat daarbij voorop. Tot ontvangst van dit adviesplan betaalt u als lid van de NOV nog helemaal niets. Gaan wij daarna verder met elkaar, dan wordt op basis van een inschatting van de werkzaamheden een startfee vastgesteld, waarop een korting van 10 % wordt gegeven.

› Aanbieding bekijken