Het hartverwarmende initiatief

De Noordwijkse Ondernemers Vereniging, Noordwijkerhout Centrum en KHN, afdeling Noordwijk hebben het 'Noordwijks Kerstdiner' bedacht. Een 'goodfood kerstgroet' vanuit het bedrijfsleven naar huishoudens die genoodzaakt zijn om een beroep te doen op de Voedselbank.

Top chefs

Het Noordwijks Kerstdiner wordt bereid door vijf chef-koks uit de Noordwijkse Horeca. Zo zetten Marcel van Lier (Grand Hotel Huis ter Duin, Latour), Nico Tetteroo (Hof van Holland), René Oudshoorn (Restaurant Onder de Linde), Niels Zentveld (Het Wapen van Noordwijkerhout) en Klaas van Winsen (Just one Chef) hun ideeën, tijd en liefde voor lekker eten graag in voor deze hartverwarmende actie vanuit de keuken van Grand Hotel Huis ter Duin.

Noordwijk Marketing doet er nog een schepje bovenop. De Voedselbank-huishoudens ontvangen een actiecode-kaart om mee te dingen naar fantastische prijzen die beschikbaar zijn gesteld door lokale ondernemers voor de hartverwarmende winactie. De HEMA in Noordwijk geeft een keukenschort cadeau. Wat een mooi kerstpakket is het geworden.

De Voedselbank Noordwijk-Noordwijkerhout telt ruim 50 huishoudens (meer dan 100 personen) Met de touringcar van Koninklijke BEUK wordt het Noordwijks Kerstdiner op 23 december afgeleverd bij de Voedselbank.

Noordwijks Kerstdiner voor alle Noordwijkers

De van de Voedselbank afhankelijke gezinnen krijgen het Noordwijks Kerstdiner cadeau. Toch is het voor alle Noordwijkers mogelijk om dit Noordwijks Kerstdiner zelf te bereiden. Alle ingrediënten zijn lokaal ingekocht. Een extra boost om de lokale ondernemers te ondersteunen. Het boodschappenlijstje is al voor u samengesteld en de bereidingswijze is uitgebreid omschreven. Klik de onderstaande gerechten aan voor alle informatie.


 

De initiatiefnemers van het Hartverwarmend Kerstdiner


 

Het project is mede mogelijk gemaakt door