Save the date

SooS Archief

Sociëteit hosten

Meer informatie

NOV SooS organiseren

12 Oktober 2018

17.00 - 19.30, B.E.A.C.H. Noordwijk

Array

Beste ondernemer of genodigde,

Het bestuur van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging heeft het genoegen u uit te nodigen voor haar maandelijkse sociëteit op vrijdag 12 oktober a.s.bij B.E.A.C.H. Noordwijk, Koningin Wilhelmina Boulevard, Afrit 19 (Vuurtorenplein) te Noordwijk. 

WINNEN
Jack Plooij, sinds 1 jaar woonachtig in Noordwijk, neemt ons mee in zijn twee werelden als Formule 1 "pitlane- reporter" voor Ziggo Sport en als tandarts-implantoloog.

Max Verstappen is het jongste en gelijk ook het grootste sporttalent van Nederland. Inmiddels 21 jaar geworden heeft hij al meer dan 75 Formule 1 races gereden en al 5 overwinningen op zijn naam staan. De Red Bull Racing rijder moet in 2019 volop gaan vechten voor  het Wereldkampioenschap Formule 1. 

Jack verzorgt ook de interviews met de andere F1-rijders en maakt samen met zijn collega en vriend Olav Mol vier programma’s per raceweekeinde voor Ziggo. Naast deze jaarlijkse reis om de wereld van Melbourne tot aan Abu Dhabi, hebben beide heren ook diverse boeken geschreven en een heuse eigen Formule 1 Theatershow!!

Jack vertelt in een boeiend verhaal hoe het is om alles in het teken te zetten van winnen!! Want een ding is zeker, Max wordt wereldkampioen alleen de vraag is wanneer…  GrandPrixRadio.nl

      

Programma

17.00 |  Ontvangst
18.00 |  Opening door Cees van Wijk
18.05 |  Start presentatie Jack Plooij 
18.30 |  Borrel
19.30 |  Finish

Graag tot ziens op 12 oktober!

Namens het NOV bestuur,
Cees van Wijk
Voorzitter


 

 

 

 

 

 

TJIX @ the B.E.A.C.H. menu vanaf 19.30 uur
halve kip van de rotisserie, coleslaw met Frites uit Zuyd

Speciaal voor deze End of Summer SooS biedt B.E.A.C.H. Noordwijk de NOV-leden en genodigden het TJIX-menu aan voor € 10,--.
U kunt hier reserveren bij B.E.A.C.H.