Save the date

SooS Archief

Sociëteit hosten

Meer informatie

NOV SooS organiseren

13 Maart 2020

- ,

De NOV annuleert de Sociëteit op vrijdag 13 maart

Geachte NOV-leden en genodigden, 

Het Coronavirus heeft ook Noordwijk bereikt, met op dit moment 2 gevallen. Een groot aantal van onze leden merkt de gevolgen van de wereldwijde uitbraak door een afname in bestellingen, minder verkopen, rustigere winkelstraten en annulering van congressen en evenementen.

Vanochtend is er overleg geweest met Display One, onze hostingpartij van aanstaande vrijdag. Ook zij geven er de voorkeur aan hun presentatie op een later tijdstip te laten plaatsvinden.

Het NOV Bestuur had al enkele scenario's op tafel liggen hoe om te gaan met de Sociëteit wanneer de situatie zou veranderen, maar ook op basis van het overleg met Display One hebben wij besloten nu al duidelijkheid te schetsen en de Sociëteit op vrijdag 13 maart te annuleren.

Hoewel het annuleren van de Sociëteit op zo'n korte termijn een unicum is, is het gelet op de omstandigheden en de voorkeur van Display One, op dit moment de enige juiste keuze die wij kunnen maken.

Ook wij weten niet hoe het een en ander zich verder ontwikkelt, maar hopen uiteraard zo spoedig mogelijk weer verdere plannen te kunnen maken. Wij houden u op de hoogte.

Arjan van den Akker
Voorzitter NOV