Save the date

SooS Archief

Sociëteit hosten

Meer informatie

NOV SooS organiseren

25 Maart 2020

- ,

Beste deelnemers,

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben wij helaas ook de onvermijdelijke keuze moeten maken om het Teambanding Event op 25 maart aanstaande te annuleren.

Alhoewel de samenstelling van de groep kleiner is dan 100 personen willen wij geen onnodig risico nemen.

Op een ander moment zullen wij het evenement opnieuw organiseren.

De deelnemers waarvan wij de betalingen al hebben ontvangen zullen het bedrag teruggestort krijgen.

Uiteraard hopen wij de organisatie van onze evenementen snel weer op te kunnen pakken.

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Namens NOV-Events 


Teambanding: Het leukste muzikale netwerkevent ever, inclusief diner van Taat & Friends Catering.

 

 

NOV-Events organiseert Teambanding, een muzikaal netwerkevent bij House of Music op woensdag 25 maart 2020 van 18.00 tot 21.30 uur (Geen muziekervaring nodig).

 

Schuilt er in u een Freddie Mercury, een ras-bassist(e) of zingt u de sterren van de hemel?! Ontdek tijdens DE leukste workshop uw verborgen talenten en die van mede NOV leden. Dit is een netwerkevent om nooit meer te vergeten!

 

Tijdens ‘Teambanding’ waant u zich een echte rockstar en treedt u op samen met andere ondernemers. Zang, gitaar, drums, bas of piano spelen, alles kan. Onder leiding van professionele muzikanten wordt iedereen in anderhalf uur begeleid in het instrument dat het beste bij hem of haar past. 

 

Nog nooit een instrument bespeeld? Geen probleem! Met deze eenvoudige methode speelt iedereen in een mum van tijd het dak eraf! En, bij Teambanding draait het om teamwork dus u hoeft het niet alleen te doen! 

 

 

Gegarandeerd bouwt u hiermee langdurige relaties op, breidt u contacten uit en opent het deuren naar nieuwe zakelijke mogelijkheden en persoonlijke groei.

 

Vooraf verzorgt Taat & Friends Catering met veel passie en enthousiasme een heerlijk diner. Deze cateraar staat voor ‘gewoon goed' culinair maatwerk, tot in de puntjes geregeld met persoonlijke service op iedere locatie.

 

Nadat jullie een gave bandnaam hebben gegeven gaan jullie samen oefenen voor het ‘moment of fame’. Eerst krijgt u een half uur instrument les en daarna een uur coaching met de eigen band. En dan is het moment daar! Op het podium, inclusief professionele licht en geluidsinstallatie gaat u volledig in stijl het optreden van uw leven geven.

 

Teambanding staat garant voor een geweldige workshop, waarbij er naast fun ook nog een stukje ‘edutainment’ is omtrent samenwerking en teambuilding. Een aanrader om op deze manier met elkaar aan verbinding te werken op een ontspannen en gezellige manier. 

 

Klik hier voor een korte video impressie van 1.13 min.


Programma:

18.00-18.45  Ontvangst met borrel en heerlijk diner
18.45-19.00  Uitleg van de workshop Teambanding, verdeling teams en naar de studio’s
19.00-19.30  Instrument les (drum, gitaar, bas, piano en zang)
19.30-19.45  Pauze met drankjes
19.45-20.45  Band coaching
*
20.45-21.30  Borrel en ‘moment of fame’ met optredens voor elkaar 

*(afhankelijk van aantal deelnemers in 2 shifts, dat betekent een half uurtje extra netwerken in de bar!)


De prijs bedraagt € 54,- p.p. excl. btw. Inclusief diner en onbeperkt drankenarrangement (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee). 

 

Het minimaal aantal deelnemers van 20 is bereikt. Don't be late wanneer u zich nog wilt inschrijven. Het maximaal aantal deelnemers is 40.

Zolang er nog beschikbaarheid is, kunt u zich t/m 16 maart hier aanmelden.
 


 


Niet in de gelegenheid om deel te nemen, maar wel enthousiast geworden om dit unieke bedrijfsuitje met je eigen collega’s te doen? Neem contact op met Teambanding. Het is al mogelijk vanaf 10 tot 120 personen. 

Locatie: Muziekstudio’s van House of Music, bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk.