Save the date

SooS Archief

Sociëteit hosten

Meer informatie

NOV SooS organiseren

25 April 2018

NOV Connect

17.00 - 22.00,

Solex bollentour & proeverij

De lente komt eraan en wat is er nu mooier dan door de kleurrijke bollenvelden te toeren op de Solex! Een nieuwe ervaring of sweet memories, daar wil je toch bij zijn?

Het Have Fun Events-team staat voor jullie klaar bij het strand op woensdag 25 april om 17.00 uur voor een goed verzorgde beleving langs de bollenvelden! Het gonst al een tijd door Noordwijk: strandpaviljoen de Klink, bij afrit 19, is overgenomen. De nieuwe aanwinst is geworden: B.E.A.C.H. Noordwijk: Best Escape Anyone Can Have.

Om dit evenement goed te starten en culinair af te sluiten hebben wij voor de nieuwsgierige ondernemers een uniek, exclusief bezoek aan de nieuwste strandclub B.E.A.C.H. geregeld. Wout van Vessem en Eelco Dijk zijn de nieuwe eigenaren en samen met hun team verwelkomen zij graag de leden van de NOV voor een preview proeverij met de lekkerste signatuur-gerechten van de kaart, uiteraard met bijpassende drankjes. Nieuwsgierig naar alle kleuren en geuren langs de velden en naar strandclub B.E.A.C.H.? Meld je dan snel aan!

Solex & diner bij B.E.A.C.H. voor € 55,00 p.p. incl. btw.
Alleen dineren (zonder solextour) kan ook. De kosten zijn dan   € 20,00 p.p. incl. btw.
Aanvang diner is om 19:30 uur. 

Aanmelden vóór 19 april via geraldine@vanderdeijl.nl

Dresscode: casual kleding en sportief schoeisel.