Save the date

SooS Archief

Sociëteit hosten

Meer informatie

NOV SooS organiseren

31 Mei 2018

16.00 - 21.00, Golfcentrum Noordwijk, PITCH

Voetgolf Bollenstreek powered by ING

NOV Connect organiseert samen met Lisse (BCL), Noordwijkerhout (ONNO), Teylingen (TOV) en Hillegom (IRH) en met verbinder John van der Tol (Zaken voor Zaken) het vierde Voetgolf Bollenstreek toernooi dat dit jaar wordt gehouden op donderdag 31 mei 2018 bij Golf Centrum Noordwijk (Van Berckelweg 38).

De ING Bank heeft haar naam verbonden aan het jaarlijkse Bollenstreek Voetgolf evenement en draagt zorg voor de materialen en de prijzen. Golf Centrum Noordwijk en restaurant PITCH (op de golfbaan) zijn gastheren. Het is een uniek evenement aangezien dit evenement de individuele dorpen overstijgt. Het doel van het evenement is om ook buiten het eigen dorp elkaar op een aangename, informele manier te treffen, kennis te maken of banden aan te halen. Aansluitend is er een netwerkbijeenkomst met een walking dinner waar ook de leden die niet hebben meegedaan met Voetgolf kunnen aanschuiven.

16.00 uur | Start Voetgolf
18.30 uur | Start netwerkbijeenkomst
21.00 uur | Einde

De all-in kosten voor het evenement (wel of niet voetgolfen, BBQ-diner en drankjes) bedragen € 55,- per deelnemer. Opgeven voor deelname - alleen als deelnemer of zelfs meteen bij voorkeur per team van twee - kan via Linda Janmaat. Geef even aan of je komt voetgolfen of alleen bij het buffet aanschuift. Opgave van deelname kan uiterlijk tot donderdag 24 mei a.s. 

Aanmelden