Save the date

SooS Archief

Sociëteit hosten

Meer informatie

NOV SooS organiseren

12 September 2018

17.30 - 22.00, Golfcentrum Noordwijk, PITCH

NOV Connect nodigt u uit bij Golf Centrum Noordwijk (van Berckelweg 38) op woensdag 12 september 2018 vanaf 17.30 uur.

De jaarlijkse golfwedstrijd bij Golf Centrum Noordwijk wordt voor de 6e maal georganiseerd en is speciaal voor ervaren én beginnende spelers waarbij in gecombineerde teams wordt gespeeld. Iedereen kan meedoen.

Op de baan zullen we genieten van een hapje en drankje waardoor het een uniek "Culinaire 9-holes wedstrijd' wordt. In teams van vier of vijf personen gaat u de baan in, waarbij u speelt met de beste bal van de vier afslagen. Heeft u weinig golf ervaring? Geen zorgen. Deze Foursome Best Ball spelvorm maakt het ook voor de niet zo ervaren golfer leuk om mee te doen. Uiteraard ligt er voor het winnende team een prijs klaar! U doet toch ook mee?

Programma 'Culinaire 9-holes'

17.30-17.45 uur Welcome
18.00-20.30 uur Start Flights
  Diner in de baan door restaurant "PITCH"
  Gezamenlijk dessert van "George Vis"
20.30 uur Borrel
22.00 uur Goodbye

De genoemde tijdstippen zijn richttijden, behalve de starttijd. In verband met zonsondergang willen we op tijd starten.

Kosten
De kosten bedragen € 50,00 per persoon en worden vooraf aan u gefactureerd door de NOV. Wij attenderen u erop dat wij bij aanmelding rekenen op uw komst. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, laat dit dan tijdig (vóór 10 september a.s.) aan de organisatie weten (geraldine@vanderdeijl.nl).

Wij zijn genoodzaakt om afmeldingen vanaf 10 september of een no-show op 12 september voor het volledige bedrag in rekening te brengen (ook wanneer u de factuur nog niet vooraf heeft ontvangen van de NOV of door u voldaan is). U kunt zich aanmelden t/m 9 september 2018.
 

Foto: Golf Culinair 2017