NOV Connect

Leerzame, zakelijke & leuke bijeenkomsten
 

NOV Connect is onderdeel van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging (NOV) en heeft als doel de nieuwe leden én de ervaren leden van de NOV actiever kennis te laten maken met elkaar.
 

Anders als de naam doet suggereren zijn deze bijeenkomsten voor jong en oud! Nieuwe leden worden door ons graag wegwijs gemaakt binnen de NOV. Door het aanbieden van zowel leerzame als leuke bijeenkomsten in de vorm van zakelijk en persoonlijk gerichte trainingen brengen we ondernemers met elkaar in contact. Alle ondernemers die lid zijn van de NOV worden hiervoor uitgenodigd.

Het is tevens mogelijk om voor een training te eten met de overige deelnemers. De locaties waar de bijeenkomsten georganiseerd worden bieden voor een gereduceerd tarief een speciaal NOV Connect menu aan voor slechts 24,50 euro. Wij kunnen deze diners van harte aan bevelen als een gezellige en informele start van de avond.

NOV Connect biedt zo’n vier keer per jaar een training, lezing of activiteit aan. Locatie en borrel worden gesponsord, maar voor de training vragen we een kleine vergoeding van 20,- euro per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een training of lezing van een ervaren deskundige in zijn vakgebied. Op de site vind je binnenkort meer informatie over aankomende trainingen en is het mogelijk om je aan te melden voor een training en eventueel voor het bijbehorende – aanbevolen – diner. Wij hopen je graag te verwelkomen bij een van onze trainingen of andere activiteiten! 

Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen via info@novnoordwijk.nl
 

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van NOV-Jong,
 

Dave Beck | Linda Janmaat | Geraldine van der Deijl

› Meer info vind je op de NOV Connect website

NOV Connect Bestuur
 

Dave Beck

Dave Beck

Geraldine van der Deijl

Geraldine van der Deijl

Ik ben geboren en getogen in 1974 in Noordwijk in een ondernemersgezin in de bloemenhandel. Ik heb de Noordwijkse Haesduynen Mavo gedaan, gevolgd door Schoevers en een Horeca opleiding met drie lange stages in Breda, Spanje en Ecuador.

Mijn eerste schoolbaan was ontbijt serveren in Hotel Clarenwijck, nu VESPER Hotel en mijn eerste echte baan is receptioniste geweest bij Van der Valk Sassenheim. Bij deze ondernemersfamilie heb ik veel geleerd. Vervolgens ben ik vertrokken naar Quito Ecuador waar mijn broer Peter een rozenkwekerij heeft. In de 7 jaar dat ik in Ecuador woonde heb ik samen met mijn toenmalige partner een mooi luchtvrachtbedrijf opgezet.

Inmiddels ben ik alweer 11 jaar terug in Noordwijk. Hier werk ik met mijn vader Gerard en zus Diddy in ons familiebedrijf. We importeren rozen vanaf onze eigen kwekerijen in Ecuador en Ethiopië. Sinds ik blije moeder ben van Pip, Moos en Saar zijn mijn werkzaamheden op de groothandel meer organiserend, administratief en financieel geworden.

Vier jaar geleden hebben Peter, Diddy en ik besloten om Noordwijk te laten zien wat wij maken en verkopen. Bij RosesOnly kan de Noordwijkse klant kennis maken met ons product en zien wat wij al jaren in het buitenland doen.

Sinds mei 2014 ben ik gevraagd om het team van NOV Connect te versterken.

Met vriendelijke groet,
Geraldine van der Deijl

Herenweg 100-102
2201 AL Noordwijk ZH
The Netherlands

T: +31 (0)71 366 0602
F: +31 (0)71 366 0619
M: +31 (0)6 1106 0057
W: www.vanderdeijl.nl

› Mail Geraldine van der Deijl

Linda Janmaat

Linda Janmaat