Save the date

SooS Archief

Sociëteit hosten

Meer informatie

NOV SooS organiseren

29 Januari 2020

17.30 - 21.00,

 

Samen de keuken in! Network Cooking bij 'De Kookerij'

NOV-Events organiseert een ‘Healthy Food’ Kookworkshop bij ‘De Kookerij’ in Noordwijkerhout op woensdag 29 januari 2020 van 17.30-21.00 uur. 

 

Dit is een ontzettend leuke en interactieve manier om te netwerken, door de samenwerking leer je elkaar beter en op een andere manier kennen; dat schept een band om een professionele relatie op te bouwen of te versterken!

 

U wordt om 17.30 uur welkom geheten in de mooiste en één van de grootste kookstudio's van Nederland met een aperitief en tafel bites.

 

Met 10 kookeilanden, een sfeervol restaurant en een prachtige bar is ‘De Kookerij’ uitermate geschikt om te netwerken. Naast kookstudio is het ook een originele evenementenlocatie voor een feest, borrel, trouwerij, sitdown- of walking dinner voor 8 tot 250 mensen. Rachel van der Kwaak, de nieuwe eigenaresse, en haar team hebben sinds juli 2019 nieuw leven in de Kookerij geblazen en bieden deze activiteit aan tegen een sterk gereduceerd tarief.

 

Na de briefing worden de kookschorten omgedaan en gaat u in teams van acht personen een smakelijk en healthy viergangenmenu bereiden. 

 

In het kader van gezonde voornemens en de groeiende bewustwording over voeding zal de enthousiaste chef meer vertellen over hoe je heel lekker, maar toch bewust en gezond kan koken.

 

Er wordt gekookt met de beste ingrediënten en seizoensgebonden producten. De recepten zijn niet al te ingewikkeld en leuk om te leren, zodat plezier voorop staat. De recepten worden na afloop gemaild, zodat u thuis indruk kunt maken op uw gasten. Wij houden graag rekening met eventuele voedselallergieën en vegetarische wensen als u dit aangeeft bij de aanmelding.

 

Tijdens de voorbereidingen wordt een amuse geserveerd. Na ruim een uur gaat u genieten van de eigen kookkunsten in het sfeervolle restaurant. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor het opmaken van de borden en de laatste handelingen.


Programma:

17.30-17.50   Ontvangst met aperitief en tafel bites
17.50-19.10   Kookworkshop met link naar ‘Healthy Food’
19.10-20.30   Viergangen diner
20.30-21.00   Koffie & thee met iets zoets


De prijs bedraagt € 49,50 p.p. incl. btw en onbeperkt drankenarrangement (bier, wijn, fris & water).

 

U kunt zich hier aanmelden, dit is mogelijk t/m 25 januari 2020.

 

 

Het minimum aantal deelnemers is bereikt. Het evenement gaat definitief door!


 

TERUGBLIK
Bekijk hier het fotoalbum.